Välkommen till Memorabilia & Pop Art Gallery Ylikomi blogg

Mitt namn är Harri Ylikomi och jag är medlem i Sverigefinska bildkonstnärernas förening (www.suomiart.se). Jag bor i Jämjö, Blekinge.  Min webbutik: www.ylikomi.com.

Jag hoppas att ni kommer att må bra av mina färgglada konstverk och förstå att det är mycket viktigt att skydda naturen och dess mångfald, för jorden och samtidigt också för oss människor både psykologiskt och fysiskt.
Jag tror på konstens positiva inverkan på människor och samhälle.

Dekorativ inredning för hem och företag. Kontakta mig gärna om du har frågor eller om du är intresserad av att köpa. Jag gör även konst på beställning. 

Unika och Limited Edition Abstrakt & Pop Art konsttavlor, konstfotografier, konst poster, canvastavlor, trätavlor, aluminiumtavlor, konstmattor, tyg, tapet, konstvykort, kakel, filtar, samlarbilder etcetera, inredningsdetaljer och olika memorabilier direkt från den sverigefinska konstnären.